Tarabya Cevat Koçak Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilgi ve yeteneklerini insanlık ve ülke yararına kullanan, evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi bir Anadolu Lisesi olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi yaşam boyu öğrenen bireyler olarak, küresel dünyaya katılma ve katkıda bulunmak, okulun temel değerlerini uygulamaya destek olacak bilgi ve becerileri edinme,gösterme,ifade etme ve değerleme konusunda yetki edinmelerini sağlamak; saygılı, hoşgörülü ve katılımcı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasiyi özümsemiş çağdaş eğitim neferleri yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: tarabyacevatkocakal@gmail.com

Telefon - (212) 2239687

WEB - https://tarabyack.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ŞALCIKIR CAD. TARABYA CEVATKOÇAK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 142 SARIYER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim - Tam Gün