Dr. Burhan CAN - Okul Müdürü

2002 yılında İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü’nden mezun olan Dr. Burhan CAN, aynı sene Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü Ortadoğu Coğrafyası ve Jeopolitiği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı’na başlamıştır. Bu programı, 2005 yılında “Suriye’nin Tarımsal Yapısı” adını taşıyan yüksek lisans tezini savunmak suretiyle bitiren Dr. CAN, aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Coğrafya Eğitimi Yüksek Lisans (Tezsiz) Programı’ndan 2004 yılında mezun olmuştur. Dr. CAN, 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Anabilim Dalı Doktora Programı’ndan “Demografik Fırsat Penceresi Açısından Türkiye’nin Nüfus Politikaları ve Nüfuslanma Süreci” adını taşıyan doktora tezini savunarak mezun olmuştur. 2004’te Milli Eğitim Bakanlığı’na coğrafya öğretmeni olarak atanan Dr. Burhan CAN, 2008’den itibaren muhtelif liselerde müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, müdür vekili görevlerinde bulunmuş ve Eylül 2022’de Tarabya Cevat Koçak Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atanmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Dr. CAN’ın uluslararası sempozyumlarda sunulmuş ve yayımlanmış bildirilerinin dışında, hakemli bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır.